Aktiviteter i Aarup

Aarup har mange aktiviteter, som man kan besøge. Du kan bl.a. besøge ABC Alpaca´s (Aarup), Shopping (Aarup), Fyns Sommerland (Aarup), Erholm (Aarup), Frøbjerg Bavnehøj festspil (Frøbjerg), Kulturhuset Industrien (Aarup), Aarup Bibliotek (Aarup), Aarup Biograf (Aarup) og Corra Design (Aarup). 

ABC Alpaca´s – Aarup

I byen Aarup, har du mulighed for at få en unik oplevelse. Du kan nemlig hilse på de søde alpacaer. Stedet byder på Alpaca-Walk og Alpaca-Hygge. På Alpaca-Walk får du lov til at hilse på alpacaerne og gå en tur med dyrene. Hvis du vælger Alpaca-Hygge kan kigge på dyrene tæt på og give dem noget mad. 
Hvis man ønsker at møde a
lpacaerne ude af huset eller få dem på skolebesøg, så er det også muligt. 
Du kan læse mere om stedet, priserne, åbningstiderne her

Shopping i Aarup – Aarup 

I byen Aarup har de en hyggelig gade, hvor du har mulighed for at shoppe. Der er især mulighed for at kunne shoppe ting til hjemme, tøj, børneting osv. Især Legekæden og bog & ide, kender de fleste.
Hvis man gerne vil spise noget lækkert mad, så ligger Aarup kro tæt på. 
Du kan læse mere om shoppingstedet her.

Fyns sommerland – Tæt på Aarup

I Grønnemose, som ligger tæt på Aarup kan du opleve Fyns sommerland. Det har nemlig været lukket en del år, men nu er det heldigvis åbnet igen.
Dette sommerland egner sig mest til større børn. De aktiviteter man kan prøve er svævebaner, forhindringsbaner, BMX, zorbing, robåd, kajak og meget mere. 
Sommerlandet holder åbent alle weekender, helligdage (indtil 15. september) og hver eneste dag i skolernes sommerferie. 
Lyder dette som noget for dig, kan du læse mere om stedet, priserne og bookingen her.

Erholms – Tæt på Aarup

Ikke langt fra Aarup, ligger Erholms gods. På Erholms gods afholder de forskellige arrangementer. Der er f.eks. afholdt fødemarked, lysfestival, Knit´n Jazz, haveselskabets plantemarked, øko-markedsdag, høstfest, Sankt Hans og jul på Erholm. 
Derudover kan nogle måske genkende godset. Det er nemlig der, at julekalenderen Julehjertets hemmelighed er optaget. 
Du kan læse mere om åbningstiderne, priserne for at besøge stedet her.

Frøbjerg Festspil – Frøbjerg

I Frøbjerg, som ligger mellem Aarup og Tommerup stationsby, kan man opleve Frøbjerg festspil. Frøbjerg festspil har eksisteret siden 1984. 
Festspillet ligger i naturskønne omgivelser, med masser af plads og gode parkeringsforhold. 
Nogle af de mest populære festspil der har været igennem tiden er: Midt om natten, Shrek the musical, Grease, Sommer i Tyrol og mange flere. 
Du kan læse mere om priserne, bookingen og stedet her.

Kulturhuset Industrien – Aarup

I Aarup ligger det man kalder Kulturhuset Industrien. Dette sted drives af frivillige ildsjæle. 
Inde i Kulturhuset Industrien finder du disse oplevelser: Aarup Bio, Aarup biblotek, Lokalhistorik Arkiv & Forening, Galleriet, Musik på Industrien, en udendørs scene på Sanggaards plads samt. Fordragsforeningen.
Da Kulturhuset Industrien ligger inde midt inde i Aarup, er det let at komme til at besøge.
Lyder dette, som noget for dig, kan du læse mere om det her.

Aarup Bibliotek – Aarup

I byen Aarup ligger der et hyggeligt bibliotek. Biblioteket har åbent for selvbetjening fra 07.00-20.00. Derudover er der også mulighed for at få betjening. Der skal man lige kigge på deres hjemmeside, for at se dagene og tidspunkterne.
Engang imellem tilbyder biblioteket også forskellige aktiviteter for børn og voksne. Det gode ved disse aktiviteter er, at alle aktiviteterne er gratis. 
Du kan læse mere om stedet og aktiviteterne her.

Aarup biograf – Aarup

I Aarup finder du en hyggelig biograf. I biograffen kan du se en masse film samt. 3D film. Derudover tilbyder de børnebio klub for 1-3 klasse. 
Så hvis du trænger til at komme i biffen og se en god film, så kan du tjekke filmene, prisen og booke din billet her.

Corra Design – Lysstøberi – Tæt på Aarup 

Tæt på Aarup ligger Corra Design. Corra Design er et firma, som tilbyder at man kan komme og lave lysstøberi. Denne aktivitet er helt sikker et hit bland børn. Derfor vil jeg klart anbefalde at besøge dette sted som familie, hvis du har kreative børn. 
Du kan læse mere om stedet her

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top