Aktiviteter i Ebberup

Ebberup og Helnæs har mange aktiviteter, som man kan besøge. Du kan bl.a. besøge Vestfyns Fodboldgolf (Ebberup), Dalype Art International (Helnæs) og Galleri Langager (Helnæs). 

Vestfyns Fodboldgolf – Tæt på Ebberup

Ved byen Ebberup finde du et super hyggeligt sted, med masser af forskellige aktiviteter. Der kan spilles fodboldgolf, minigolf, sumobrydning, mega bordfordbold, mega boksning, fodboldpool, bumperballs og meget mere. Dette sted bryder på en masse god bevægelse. Det er oplagt at besøge stedet hvis man skal ud og opleve noget som familie, holde polterabend eller en hyggelig dag med vennerne. 
Du kan læse mere om åbningstiderne, prisen, bookingen og stedet her

Dalype Art International – Helnæs

På Helnæs finder du dette smukke galleri. Stedte er blevet brugt til f.eks. Udstillinger med bildende kunst, musikaftener og møder. Målet med stedte er at skabe en norsk/nordisk platform, for kunst og kultur midt i Danmark. 
Stedet ligger et rigtig smukt, så jeg vil klart anbefale dette sted, hvis du godt kan lide norsk/nordisk kunst. 
Du kan læse mere om åbningstiderne, prisen og stedet her.

Galleri Langager – Helnæs 

På Helnæs, kan du opleve Galleri Langager. Galleri Langager er en forening af kunstnere og kunstinteresserede. Du kan opleve smukke kunstudstillinger og events. Hver måned skifter de udstillinger, så man hele tiden kan opleve en masse nyt kunst. 
Du kan læse mere om stedet her

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top