Aktiviteter i Glamsbjerg

Glamsbjerg har mange aktiviteter, som man kan besøge. Du kan bl.a. besøge Bondegården Bækgården (Glamsbjerg), Vestfyns Hjemstavnsgård (Gummerup), Vestfyns golf (Glamsbjerg), Friluftbadet (Glamsbjerg), Shopping (Glamsbjerg), Glamsbjerg Bibliotek (Glamsbjerg), Vestfyns Svømmeklub (Glamsbjerg) og Bodebjergvej 42 (Glamsbjerg).

Bondegården Bækgården – Glamsbjerg

Tæt på Glamsbjerg ligger Køng. I Køng ligger Bondegården Bækgården. På Bondegården Bækgården kan du opleve en alpaca Walk’n’Talk, alpaca picnic, gårdbesøg, pluk-selv & vejbod og alpaca sleepover. 
Dette sted er så hyggeligt og helt klart et besøg værd. 
Du kan læse mere om åbningstiderne, priserne og stedet her

Vestfyns Hjemstavnsgård – Gummerup

I Gummerup, som ligger lige ved siden af Glamsbjerg finder du Vestfyns Hjemstavnsgård. Hjemstavnsgården er et frilandsmuseum, som består af en rækkebygninger fra 1700 tallet.
På gården har de holdt forskellige aktiviter. De har bl.a. afholdt Fastelavn, Generalforsamling, Majstangsfest og Æblefestival. 
Lyder dette som noget du gerne vil opleve, kan du læse mere om det her

Vestfyns golf – Glamsbjerg

Lidt uden for Glamsbjerg ligger Vestfyns golf. Dette golfsted er ret populært blandt mange golfspiller. På denne golfbane kan du spille helt op til 18 hulsbaner. Der er mulighed for at spille der hele året rundt, men vær opmærksom, på åbningstiderne, da de ikke er det samme hele året rundt.
På stedet er der også mulighed for gratis parkering, shopping, få undervisning og meget mere. 
Du kan læse mere om stedet her

Friluftsbadet – Glamsbjerg

I Glamsbjerg finder du et skønt friluftbad. I friluftsbadet er der omklædning, vipper, rutchebane og gode græsområder, hvor man kan ligge sine ting. Glamsbjerg Friluftbad blev indviet i april 1935. I dag ejes det af Glamsbjerg Fritidscenter, som også står for driften af det hyggelige friluftcenter.
Du kan se mere om åbningtiderne, prisen og stedet her

Shopping i Glamsbjerg

I byen Glamsbjerg ligger der nogle forskellige butikker. En af dem, som er ret populære er Matas. Derudover er der også mulighed for at spise noget lækre mad på en cafe, købe en pizza, sushi eller spise på Glamsbjerghus. 
Du kan læse mere om hvilke butikker der er her

Glamsbjerg Bibliotek – Glamsbjerg 

I Glamsbjerg, kan du besøge Glamsbjerg bibliotek. Biblioteket har åbent fra 7.00-20.00. Tirsdag, onsdag og fredag er der åbent for betjening. Resten af tiden af selvbetjening. 
Du kan læse mere om stedet her

Vestfyns Svømmeklub – Glamsbjerg

I Glamsbjerg har de denne hyggelige svømmeklub, hvor der er også er offentlig åbent.
I svømmehallen er der et stort bassin og et varmvandsbassin. 
Hvis du gerne vil læse mere om svømmehallen, prisen og åbningstiderne kan du gøre det her

Bodebjergvej 42 – Glamsbjerg

Tæt på Glamsbjerg kan du opleve Bodebjergvej 42. Dette skønne sted er en gårdbutik, madværksted og en økologisk bondegård. 
Hvis du godt kan lide at komme til nogle hyggelige events, som forårs dag, tomatfestival, jagtmiddag eller bytte dit juletræ for en kop gløgg eller varm kakao så skal du besøge denne gård. 
Du kan læse mere om hvad de åbningstiderne, priserne her

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top