Aktiviteter i Tommerup

Tommerup har mange aktiviteter, som man kan besøge. Du kan bl.a. besøge Danmarks Fugle Zoo (Tommerup), Lilleskov Teglværk (Tommerup), Skinnecykler (Tommerup), Fyrtårnet (Tommerup), Tommerup svømmehal (Tommerup), Bibliotek (Tommerup), Skaterbane (Tommerup) og Ballonflyvning (Tommerup)

Danmarks Fugle Zoo – Tommerup

Tæt på Tommerup Stationsby ligger der en fuglezoo. I den 6 ha. Fuglezoo, er der anlagt 2 km. gangsti, med en god handicap venlig sti. På gåturen kan du opleve 800 forskellige slags fugle og 150 arter fra hele verden.
Der er rig mulighed for at nyde den medbragte picnic kurv, på en af de mange oaser, rundt om i parken. Ved den overdækkede terrasse er der også 2 gril steder. Der er også mulighed for at lege på en legeplads og komme ind og sige hej til gederne.
Du kan læse mere om Danmarks Fugle Zoo her 

Lilleskov Teglværk – Tommerup St.

Foreningen Lilleskov Teglværk blev stiftet i 1985. De har som hoved formål , at bevare og drive Lilleskov Teglværk, som teglværksmuseum. 
På teglværket er der mulighed for at deltage i MC-træf, hvor der tilbydes grillpølser, biksemad med spejlæg, kaffe samt. Sodavand og øl. Man kan også få en rundvisning. Rundvisningen vare 1,5 time. Der er så mulighed for at købe en rundvisning med the og kaffe. Derudover kan man også komme på en lerbanetur, som strækker sig ca. 400 m. ud i terrænet og ender ved en gammel lergrav.
Man kan også besøge deres loppemarked, hvor du har mulighed for at kunne købe brugte møbler, malerier, rammer, tæpper, lamper og bøger. 
Du kan læse mere om stedet her

Skinnecykler – Tommerup St.

I Tommerup Stationsby kan du komme ud og cykle en tur på skinnecyklerne. På turen kan du opleve en masse smuk natur og holde nogle pauser undervejs.
Der er mulighed for at kunne cykle til Glasmbjerg eller Assens. Det vil sige at turen kan være helt op til 30 km lang. Hvis ikke man vil cykle så langt, kan man vende cyklen og kører retur. 
Du kan læse mere om hvordan du booker en skinnecykeltur her

Fyrtårn – Tommerup St.

Fyrtårnet Tommerup er et større idrætscenter, som ligger i Tommerup Stationsby. I Fyrtårnet kan man, som forening forbund, privat eller virksomhed afholde møder, fester, træningslejre og event. 
I Fyrtårnet kan man besøge hallerne, biblioteket, fin form, svømmehallen, caféen eller booke en overnatning. 
Du kan læse mere om det her.

Svømmehal – Fyrtårn – Tommerup St.

Trænger du til at komme ud og svømme eller bade, så skal du tage et besøg i svømmehallen i Fyrtårnet. 
I svømmehallen er der 2 bassiner. Det ene bassin er et 25 meters bassin. Der er mulighed for udspring fra 1 og 3 meters vipper. Derudover er der et varmvands bassin på 12 meter. og en dybde på 80 cm. Der er også tilknyttet et dampsauna inde i selve svømmehallen. I omklædningsrummet er der en sauna. 
Om fredagen kan man opleve det man kalder “action fredag”. Der bliver sat en stort badedyr ud, man kan lege på. 
I kan læse mere om priserne og åbningstiderne her.

Bibliotek – Tommerup St.

I Fyrtårnet ligger Tommerup bibliotek. Biblioteket har åben for selvbetjening fra mandag til søndag fra kl. 7.00-20.00. Derudover er der også nogle dage åbent med betjening.
For enden af biblioteket ligger der et legeområde, hvor børnene kan få lov til at lege eller man kan læse nogle gode bøger.
Engang imellem tilbyder de forskellige aktiviteter. Der har været loppemarked, højtlæsning og meget andet. Alle de aktiviteter er gratis.
Du kan læse mere om det her.

Skaterbane – Fyrtårn – Tommerup St.

Ved Fyrtårnet i Tommerup Stationsby, finder du en gratis skaterbane. Skaterbanen har døgnåbent, så det er bare med at komme ned og få nogle hyggelige timer på banen. 
På skaterbanen må man kører på BMX, løbehjul, rulleskøjter og skateboard. 

Ballonflyvning – Tommerup

I Tommerup kan du prøve noget helt unikt. Du kan prøve at flyve med ballon henover fyn. Det kommer selvfølgelig meget an på hvilken vej vinden blæser.
Samlet set er tiden 3-4 timer med 1 times flyvning. Piloten sørger du får en god oplevelser med grundig sikkerhedsgennemgang og en fortælling om hvad du kan se. Når flyveturen er slut, får man et diplom for en gennemført flyvning.
Du kan læse mere om ballonflyvningen her 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top