Aktiviteter i Vissenbjerg

Vissenbjerg har mange aktiviteter, som man kan besøge. Du kan bl.a. Terrariet Reptile Zoo (Vissenbjerg), Fyns tog park (Bred), Vissenbjerg Idræts- og Kulturcenter (Vissenbjerg), Sulelængen i Magtenbølle (Magtenbølle), Rønholtdyregård (Vissenbjerg),Museum Koelbjergmanden & Istiden (Vissenbjerg) og Vissenbjerg Bibliotek (Vissenbjerg).

Terrariet Reptile Zoo – Vissenbjerg

Terrariet Reptile Zoo er Skandinaviens største samlinger af krybdyr, padder, skorpioner, edderkopper og insekter. Det er samtidig Danmarks største terrarium.
Terraiet Reptile Zoo blev stiftet af Carl Aage Gram i 1973, som desværre er død i dag. 
Hvis man ønsker at besøge Terrariet Reptile Zoo, har de åben 364 dage om året. Åbningstiderne i vinterperioden er: 10.00-16.00. I sommerperioden er det fra 10.00-17.00.
Du kan læse mere om priserne, fodringer og fremvisninger af dyrene her

Fyns Tog Park – Bred

Fyns Tog Park er et en mands hobby projekt. Hobby projektet er startet af Lars Knud Lindekilde på 58 år. Han har sin egen model-jernbane med en sporvidde på 71⁄4 tomme – eller 184 mm, som giver ham og op til en 13-14 passagerer. På hans model-jernbane er mulighed for at køre en tur rundt på grunden.
Togbanen er bygget i Lars barndomshjems have, som er en direkte forlængelse af stationen. Faktisk har han en aftale med Banedanmark om at leje det stykke jord, der går i forlængelse af hans have og op til stationen. Grunden er i øvrigt den gamle have til stationen i Bred. Lige nu har banen en længde på 400 meter, men planen er at den skal op på 1500 meter.
Engang imellem tilbyder han man kan komme ud og prøve en tur på hans tog. 
Du kan læse mere om Lars projekt på hans Facebookside her

Vissenbjerg Idræts- og kulturcenter – Vissenbjerg

I Vissenbjerg har de er rigtig flot idræts- og kulturcenter. I Deres center kan man gå til en masse sports, springcenter, booke mødelokaler & events og spise i deres cafe. Derudover er der også en masse sportsbaner ude foran centeret. Er du vild med sport, så er dette helt klart et besøg værd. 
Du kan besøge stedet her

Sulelængen i Magtenbølle – Magtenbølle 

Sulelængen i Magtenbølle drives af frivillige, i foreningen Sulelængens Venner. Sulelængen er én af fire længer på en gammel firelænget bindingsværksgård med stråtag på alle fire længer, altså ‘indbegrebet af fynsk idyl’. 
Sulelængen og et flot orangerie plus en bygning med køkken og toilet står til rådighed for foreningen Sulelængens Venner.
Foreningen Sulelængens Venner blev dannet i 2014. Herefter har Sulelængen i Magtenbølle udviklet sig til et aktivt kulturhus, primært med levende musik, men også andre aktiviteter som foredrag, møder mm.
Ønsker du at blive medlem af “Sulelængens Venner” eller bare opleve stedet, så kan du tjekke, dem ud på deres hjemmeside her.

Rønholtdyregård – Vissenbjerg

Tæt på Vissenbjerg ligger Rønholtsyregård. Rønholtdyregård er en lille bondegård, hvor gæsterne kan besøge og opleve dyrene på landets herlige omgivelser.
På Rønholtgård har de flere forskellige typer husdyr. Det er tilladt at komme ind i mange af dyrenes indhegninger, enten alene eller under opsyn og med hjælp fra personalet. Der er desuden muligt at købe foderpose til håndfodring og så tilbyder de også trækture på hestene, for de mindste børn i weekender og højsæsonen.
Der er faktisk også mulighed for at overnatte på gården. Man kan booke en shelter eller et bed and breakfast. 
Du kan læse mere om besøget og overnatningsmulighederne på deres hjemmeside her.

Museum Koelbjergmanden & Istiden – Vissenbjerg

I Vissenbjerg by, ligger der et museum, som hedder Koelbjergmanden & Istiden. På dette museum kan du komme ind og se det ældste fund af menneskelige skeletdele i Norden. Derudover er der flere videorer hvor de fortæller om livet i stenalderen samt. Fundet af Koelbjergmanden.
Du kan parker ved Terrariet Reptile Zoo i Vissenbjerg og så der hen.
Du kan læse mere om prisen, åbningstiderne og stedet her

Vissenbjerg Bibliotek – Vissenbjerg

I Vissenbjerg kan du besøge Vissenbjerg bibliotek. De har åbent fra mandag-søndag kl. 7.00-20.00. Der er mulighed for at få betjening onsdag, torsdag og fredag. Derudover er der åben for selvbetjening alle dage. 
Du kan læse mere om stedet her

Café Nørklerier – Skalbjerg

Ikke langt fra Vissenbjerg, ligger byen Skalbjerg. I Skalbjerg er der åbnet en café, som hedder Café Nørklerier. Café Nørklerier er et sted hvor man mødes og hækler, strikker og syr. Det finder sted i Skalbjerg Borgerhus hver torsdag fra kl. 18.30-21.00. Selve caféen er gratis at deltage i. Det eneste som koster noget er, hvis man gerne vil købe en kop kaffe eller te. Det koster 5 kr. Det er dog også tilladt at medbringe, sin egen drikkelse. 
Du kan læse mere om stedet her

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top