Legepladser i Aarup

I Aarup, kan du komme ud og besøge nogle af de skønne legepladser, som Aarup har at byde på. Du kan bl.a. BesøgeBellisvænget (Grønnemose), Elmevænget (Aarup), Spurvevænget (Aarup) og Møllegårdsvej (Aarup).

Bellisvænget – Grønnemose

Ikke langt fra Aarup afkørsel ved motorvejen ligger Grønnemose. Mange kender også stedet pga. Der ligger en McDonald´s i nærheden. 
I Grønnemose ligger der en vej, som hedder Bellisvænget. På Bellisvænget ligger der en hyggelig legeplads, med masser af plads til leg. 
Der er parkings muligheder lige ude foran legepladsen.
Denne legeplads er ret populær og mange kender pga. den er ret besøgt, da den ligger tæt på McDonald´s. 

Elmevænget – Aarup

Inde i byen Aarup ligger der en hyggelig legeplads. Legepladsen ligger på Elmevænget. Denne legeplads ligger kun 1,2 km. væk fra skolen. 
På legepladsen er der nogle gynger, rutsjebane og en sandkasse.

Spurvevænget – Aarup

I byen Aarup finder du endnu en legeplads. Denne legeplads ligger på Spurvevænget. På denne legaplads er der gynger, en lille vippe, legehus og en skønt græsområde.

Møllegårdsvej – Aarup

I udkanten af Aarup ligger der en legeplads på Møllegårdvej. På legepladsen er der et legehus, sandkasse, gynger, vippe, boldbaner og bord- og bænkesæt. Derudover ligger der en hundeskov lige ved siden af, som man også gerne må besøge eller kan parkere ved. 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top