Hvem er vi?

Vi er 2 unge mennesker i 30érne, som hedder Mathias og Ida. Sammen har vi lavet denne her blog. Vi er flyttet tilbage til Assens kommune efter nogle år i en anden kommune. Vi har mange projekter og ideer til denne side, som vil blive nærmere beskrevet i vores forskellige blogindlæg.

Vision

Vi synes at Assens kommune har så mange spændende oplevelser, som de fleste måske slet ikke kender. Vi har derfor lavet denne her blog. 
Bloggen skal bruges til at kunne vise danskerne, hvorfor man skal flytte til Assens kommune eller komme på ferie. Lige nu har vi skrevet om hvilke byer du kan besøge i Assens kommune. Byerne/postnumrene er Tommerup, Vissenbjerg, Glamsbjerg, Aarup, Ebberup, Assens og Haarby. Der kategori, kan man gå ind og læse om hvilke aktiviteter man kan lave i de byer. Man kan bl.a. Læse om aktiviteter, naturområder, shelterpladser, legepladser, kirker, gods, møller, badestande, fiskeri og campingpladser. 

Samarbejde 

Kender du eller ønsker du at lave et samarbejde med os, så er vi meget interesseret i dette. Vi vil gerne samarbejde med forskellige lokale firmaer, som ønsker at blive en del af vores blog. Vi udvider hele tiden med forskellige områder og aktiviteter, så der er du også velkommen til at kontakte os. 
Vi har haft flere, som gerne vil samarbejde med os, så sig endelig til. Vi er altid klar på en snak. 

Scroll to Top