Naturområder i Vissenbjerg

I Vissenbjerg og Vissenbjerg omegn finder man mange gode og smukke naturområder. Du kan bl.a. besøge Afgrunden (Vissenbjerg), Vissenbjerg Bakker (Vissenbjerg), Hundeskov (Vissenbjerg), Bakkestien (Vissebjerg) og Udsigten (Vissenbjerg).

Afgrunden – Vissenbjerg

Afgrunden som ligger i Vissenbjerg, er et super smuk sted. Der er mulighed for at gå en god lang tur, hvor man kan opleve en masse flot natur og udsigter.
Selve gåturen er ca. 8 km. lang, dog kan man gå nogle korter ruter i området.

Vissenbjerg Bakker – Vissenbjerg

Ikke langt fra motorvejen ligger Vissenbjerg bakker. Vissenbjerg bakkerne er en del af de fynske bjerge og noget af det nærmeste, man kommer på bjerge i Danmark.
Der er 5 forskellige ruter, man kan gå. Der er en gul rute på 2,5 km. En rød rute på 3 km (bestig bjerge), en blå rute på 3 km og en grøn rute på 4 km.Derudover er der Hjertestien på 3,5 km. (bakkestien i Assens)
Parkeringsmuligheder anbefales at der at holde ved Lergyden ved søen i Vissenbjerg.

Vissenbjerg hundeskov – Vissenbjerg

I Vissenbjerg ligger der en hundeskov. Hundeskoven er ca. 1 ha stort og indhegnet med to indgange.
Arealet er åbent med enkelte buske og træer. Desuden er der en mindre sø på arealet, og hvis hunden kan svømme, er den velkommen til at tage sig en dukkert. Vandet i søen er ikke forurenet, men det anbefales at hunden ikke drikker af det – medbring hellere en flaske rent vand hjemmefra.
Der er ikke indrettet parkeringspladser ved hundeskoven. Der opfordres at komme til hundearealet til fods eller på cykel. 
Hundeskoven i Vissenbjerg ligger langs Middelfartvej ved Duedalen.

Bakkestien – Vissenbjerg

I Vissenbjerg kan du vandre eller løbe på Bakkestien. Stien er lavet af Hjerteforeningens lokalkomité Assens og Assens Kommune. De kaldes hjertestier. Der findes 6 stk. hjertestier i Assens kommune. Ruterne er 3-5 kilometer lange. På stierne kan du gå eller løbe en hyggelig tur.
Du kan parker gratis ved P-plads ved Terrariet. 
Du kan læse og se mere om Bakkestiernes rute her

Udsigten – Vissenbjerg

I Vissenbjerg kan du få en rigtig flot naturoplevelse. Du kan nemlig gå en lille tur op af en bakke. Når du komme op på bakken, kan du side og nyde udsigten ud i det fynske land. Du kan b.la. Se Brændholt Bjerg og Frøbjerg Bavnehøj. Derudover er der nogle borde- og bænkesæt, hvor man kan spise sin medbragte madpakke. Derudover kan man gå rundt på de smukke stier i området.
Du kan parker gratis ved Terrariet Vissenbjerg. 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top